O podjetju

Jasen pogled d.o.o. je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2011.

Prva dejavnost podjetja so računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti; davčno svetovanje. Smo moderno in dinamično zasnovan računovodski servis iz Ljubljane, ki vam zagotavljanja računovodstvo, davčno svetovanje, poslovno in pravno svetovanje ter druge storitve s področja financ, ki stranki zagotavljajo prave in pravočasne informacije v trenutku, ko jih ta potrebuje. S tem pomembno prispevamo k poslovni uspešnosti naših strank.

Druga dejavnost, ki jo je podjetje začelo opravljati v letu 2020 je izdelava izdelkov za pse in mačke z namenom prodaje preko spletne trgovine. Tako je nastala znamka PetsGentle. Z bogatenjem svojega prodajnega programa skušamo ohranjati visoke standarde kakovosti izdelkov in obenem ohranjati zmerne cene. S svojim razvojem in zavezanostjo trdemu delu in poštenosti želimo postavljati najvišje standarde v skrbi za dobrobit svojih potrošnikov in njihovih štirinožnih ljubljenčkov.

 

Znamka PetsGentle

Znamka PetsGentle je nastala v partnerstvu z Barbaro Tupy s.p. Obe lastnici podjetij sva ljubiteljici živali. Barbara  ima dva tibetanska terierja, Tina pa dva maltežana in mucka.

Ker sva želeli ponuditi za živali kvalitetne in predvsem drugačne izdelke, kot jih najdemo v vsaki trgovini za živali, sva se lotili projekta od ideje do izdelka. Iskali sva podizvajalce ( od mizarjev, lesarjev, tapetnika, šivilje, dobavitelje različnih materialov, ves drobni kovinski material,…..) saj sva želeli, da bi bili izdelki izdelani v Sloveniji. Z dopolnjevanjem idej in razporeditvijo delovnih nalog sva ustvarili lepo linijo izdelkov na katero sva izjemno ponosni. Vsi izdelki so izdelani ročno, kar pomeni, da nimajo nič skupnega z množično proizvodnjo. Zato je večina izdelkov unikatnih. Izjema so lasersko izrezljani boxi in lasersko izrezljana stojala za hrano in vodo. Z veseljem bova linijo dopolnjevali in jo širili.  Istočasno pa se bova trudili najti vedno profesionalne izvajalce in ugodnejše cene materialov, da bova lahko ponudili izdelke s ceno čim bolj primerno za vsak dom.

Vizitka podjetja

Jasen pogled d.o.o.
Murkova ulica 19, Ljubljana
Davčna številka: SI45281521
Matična številka: 6073387000
IBAN: SI56 610000009763203
SWIFT: HDELSI22

 

Tel.:
070-849-282,
041-518-091

E-pošta
info@petsgentle.si