Znamka Pets Gentle se je pričela razvijati konec leta 2020 z idejo o dizajnerskih ročno izdelanih izdelkov za živali. Ker smo želeli ponuditi za živali kvalitetne in predvsem drugačne izdelke, kot jih najdemo v vsaki trgovini za živali, smo se lotili projekta OD IDEJE DO IZDELKA. Iskali smo kakovostne materiale, kot tudi podizvajalce ( mizarje, lesarje, tapetnike, šivilje, dobavitelje različnih materialov in ves drobni kovinski material,…) saj smo želeli, da bi bili vsi izdelki izdelani v Sloveniji in to nam je tudi uspelo. S sprotnim dopolnjevanjem idej smo ustvarili lepo linijo izdelkov na katero smo izjemno ponosni. Vsi izdelki so izdelani ročno, kar pomeni, da nimajo nič skupnega z množično proizvodnjo. Izjema so lasersko izrezljani boksi, lasersko izrezljana stojala za hrano in vodo in pa tudi stojala narejena iz pleksi stekla, te se v posebnem računalniškem programu nariše, nato se stroja poveže z računalnikom, le ta natančno izrezljata določen motiv, sledi ročna montaža in  barvanje z okolju prijaznimi barvami za les na vodni osnovi ( več o sami izdelavi si lahko ogledate v kratkih videjih )

To lepo linijo bomo dopolnjevali in jo širili.  Istočasno pa se bomo trudili najti vedno profesionalne izvajalce in ugodnejše cene materialov, da bomo lahko ponudili izdelke s ceno čim bolj primerno za vsak dom.

K sodelovanju smo povabili tudi Slovensko blagovno znamko The Lie by JPZ, s katero ustvarjamo sete šik dizajnerskih ovratnic, povodcev in torbic za vrečke za pobiranje iztrebkov iz naravnega